Waar?

Wij ontvangen u graag op één van onze locaties.

Praktijk adres: Koers 43, 1276 GP, Huizen. Deze locatie is alle dagen geopend.

Ergokids is gevestigd in Kindcentrum de Optimist. Kinderergotherapie, logopedie, jeugd psychologie en didactische zorg (dyslexie en dyscalculie) werken hier samen onder onder één dak, als onderdeel van Kindcentrum de Optimist onder de naam Samenwerkende Kindertherapeuten (SKT). Basisschool de Tweemaster en de Trikkert van Stichting Kinderopvang Huizen bevinden zich in hetzelfde gebouw, doch hebben andere ingangen en adressen.

U kunt gebruik maken van de parkeerhavens voor het gebouw en aan de linkerzijde van de Koers, zodra u de straat in rijdt.

De entree van de Samenwerkende Kindertherapeuten bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. U ziet het direct als u de Koers inrijdt. De hoofdingang inkomende, vindt u Ergokids direct links op de begane grond en op de eerste verdieping.

Laat Google een Routebeschrijving naar vestiging Huizen maken:
 

 

Praktijk adres: Olmenlaan 6, 1404 DG, Bussum. Deze locatie is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Ergokids is vanaf 9 februari 2018 gevestigd in een verzamelpand op de hoek Olmenlaan Brinklaan. In het ingangsportaal belt u aan en wij openen dan de deur voor u. Met de trap of de lift gaat u naar de tweede etage. Daar volgt u de wegwijzers naar onze wachtruimte.

U kunt eenvoudig parkeren op het Wilhelminaplantsoen. Daar is ook een groot fietsenrek.
Vanaf het station Naarden Bussum is het een klein kwartier lopen. Vanaf station Naarden Bussum rijdt bus 109 in 2 minuten naar de halte Wilhelminaplantsoen.

Laat Google een Routebeschrijving naar vestiging Bussum maken: