U kunt uw bestelling doorgeven via onderstaand formulier, geef hierbij per artikel aan hoeveel stuks u wilt afnemen.

THE PENCIP GRIP

Helpt handen en verbetert het handschrift de potloodgreep is ontworpen door een arts en wordt veel gebruikt in klaslokalen, thuis en in therapeutische omgevingen. De unieke vorm is ontworpen om „one size fits all” te zijn om de handen van kinderen en volwassenen te helpen en te werken voor zowel rechts als linksen. De potloodgreep kan worden gebruikt als trainingshulpmiddel en vervolgens permanent voor extra comfort. De potloodgreep past op potloden, primaire potloden, pennen, kleurpotloden, stiften, penselen, enz., Dus de voordelen ervan kunnen op grote schaal worden genoten.

Afmeting behuizing: 9 „L x 9″B x 5″ H. Gewicht van de behuizing: 1,2 lb.

 

CROSSOVER PENCIL GRIP

Unieke ‘vleugels’ voor een goede positie. De crossover-grip verbetert het handschrift van kinderen door meer controle te geven, handvermoeidheid te verminderen en het comfort te vergroten. Schrijven met de crossover-grip is eenvoudig en natuurlijk. Andere stijve, hardere grepen kunnen handpijn veroorzaken en oefenen ontmoedigen. De unieke ‘vleugels’ van de handgreep bedekken de duim en aanwijzervinger zachtjes en houden ze in de juiste positie om vast te grijpen – de statiefgreep.

Afmeting behuizing: 9 „L x 6″ W x 5″ H. Gewicht van de behuizing: 1,1 lb.

 

PINCH GRIP

Helpt kinderen met handschrift. Het ergonomische ontwerp leidt elke vinger naar de juiste plek om de perfecte statiefgreep te bereiken. Deze door de arts aanbevolen grip vermindert de hoeveelheid vermoeidheid die wordt gevoeld door langdurig schrijven aanzienlijk. In feite bootst deze grip direct de originele stijl na die nog steeds een van de beste grip is die wordt aanbevolen door ergotherapeuten om mensen te helpen hun schrijfvaardigheid te verbeteren. De knijpgreep is ontworpen om het spiergeheugen van de vingers te trainen, zodat een goede grip niet alleen comfortabel is, maar ook een tweede natuur.

Afmeting behuizing: 9 „L x 6″ W x 5″ H. Gewicht van de behuizing: 0,92 lb.

 

POINTER GRIP

De Pointer Grip is ontworpen voor een goede ontwikkeling van de potlood grip. Het model wordt met name aanbevolen voor de vroege kinderjaren. De Pointer Grip biedt de perfecte ondersteuning voor de aanwijzervinger, en zodra die positie is vastgezet, vinden de andere twee vingers natuurlijk de juiste positie. De Pointer Grip is het optimale hulpmiddel dat het handschrift in de goede richting wijst!

Gewicht: 158,76 g (5,6 oz) • Afmetingen: 22,9 x 15,2 x 4,6 cm (9 x 6 x 1,8 in)

 

  Naam (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Bericht

  Pencip gripPencip grip
  Crossover gripCrossover grip
  Pinch gripPinch grip
  Pointer gripPointer grip